Kuja Studio syntyi ajatuksesta tarjota korkealaatuisia kalusteita suoraan verstaalta. Halusimme modernisoida puusepänpalvelut, tuomalla muotoilijat ja puusepät saman katon alle. Näin pystymme tarjoamaan ensiluokkaisen avaimet käteen -palvelun, suunnittelusta asennukseen asti.

Mallistomme koostuu pääosin koivusta, tammesta ja saarnesta, mutta toiveista riippuen käytämme myös muita puulajeja. Pintakäsittelyt toteutetaan turvallisilla ja vähäpäästöisillä tuotteilla. Verstaamme tuotteet ja palvelut syntyvät sähkön osalta 100 % uusiu­tu­valla energialla, koostuen vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiasta.

Materiaalina FSC sertifioitu koivuvaneri on kestävä ja tyylikäs. Päällysteinä käytämme muun muassa laadukasta mattapintaista laminaattia, jossa on miellyttävä tekstuuri ja kulutusta kestävä pinta. Oiva päällyste esimerkiksi ovissa ja pöydän kansissa on myös linoleum.

Tavoitteenamme on paikallisesti valmistetut, käytännölliset tuotteet, jotka ovat ajattoman selkeälinjaisia. Kehitämme toimintaamme muotoilun ja vastuullisen tuotannon pohjalle. Pyrimme löytämään vahvan aseman kertakäyttökultuuria vastaan osoittamalla arvoa tuotteen alkuperään, materiaaleihin ja puusepäntaitoihin.