Meidän tarina

Kuja Studio on 2019 perustettu itsenäinen muotoilustudio ja puusepänverstas Lohjalla. Tarjoamme tuotesuunnittelua konseptista valmiiseen tuotteeseen. Verstaallamme toteutamme puusepäntöitä kuten mittatilauskalusteita yksityis- ja yritysasiakkaille. Lisäksi valmistamme pienerissä laadukkaita oman malliston tuotteita, jotka keskittyvät urbaanin asumisen tarpeisiin modulaarisilla, monikäyttöisillä, helposti kasattavilla ja purettavilla ratkaisuilla.

MASSIIVIPUU

Käytämme ainoastaan vastuullisesti hankittua, FSC sertifioitua puuta. Mallistomme koostuu tammesta, saarnesta ja koivusta, mutta projektin mukaan käytämme myös muita puulajeja. Tuotantomme ylijäämästä ja hukkapaloista valmistamme uniikkeja piensarjojen tuotteita. Pintakäsittelyssä käytetään ainoastaan turvallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joiden VOC-päästöt ovat mahdollisimman vähäiset.

VANERI

Materiaalina kotimainen, FSC sertifioitu koivuvaneri on kestävä ja tyylikäs. Päällysteinä käytämme laadukasta mattapintaista laminaattia, jossa on miellyttävä tekstuuri ja kulutusta kestävä, kova pinta. Oiva päällyste esimerkiksi pöydän kansissa on myös ympäristöystävällinen linoleum. Osmo Colorin tuotteilla vahatut reunat antavat tuotteille rehellisen ja ryhdikkään ilmeen.

LOKAALI

Tavoitteenamme on lokaalisti valmistetut, käytännölliset tuotteet, jotka ovat ajattoman selkeälinjaisia. Toimintamme rakentuu muotoilun ja vastuullisen tuotannon pohjalle. Pyrimme löytämään vahvan aseman kertakäyttökultuuria vastaan osoittamalla arvoa tuotteen alkuperään, materiaaleihin ja puusepäntaitoihin.