PÖYDÄT

SEATING
NEW COLLECTION
ALSO MADE-TO-MEASURE
STORAGE

Huonekalut ja uniikit mittatilaukset

Kuja Studio 2019 perustettu itsenäinen muotoilustudio ja puusepänverstas Lohjalla. Tarjoamme tuotesuunnittelua konseptista valmiiseen tuotteeseen. Verstaallamme toteutamme puusepäntöitä kuten mittatilauskalusteita yksityis- ja yritysasiakkaille. Lisäksi valmistamme pienerissä laadukkaita oman malliston tuotteita, jotka keskittyvät urbaanin asumisen tarpeisiin modulaarisilla, monikäyttöisillä, helposti kasattavilla ja purettavilla ratkaisuilla.

RESPONSIBILITY

Kotimaisen tuotannon ohella käytämme ainoastaan laadukasta ja vastuullisesti hankittua puutavaraa. Lisäksi tuotamme verstaan ylijäämä-materiaalista uniikkeja rajoitetun erän tuotteita. Lue lisää meidän arvoista ja työskentelytavoista.

Read more

COLLECTION

Mallistoon kuuluvat erilaiset säilytysratkaisut, istuimet ja tuolit, joiden materiaaleiksi olemme valinneet laadukkat massiivipuut ja koivuvanerin. Ajattomaan tyyliin suunnitellut tuotteet mukautuvat tilasta tilaan ja peritytyvät sukupolvelta toiselle. Tuotteet valmistetaan kokeneiden puuseppiemme käsissä Lohjalla.

Explore collection

BESPOKE

Toiveidesi mukaiset mittatilaukset onnistuvat yhdessä omien suunnittelijoiden ja puuseppien avustuksella. Olipa tarpeesi sitten kotiin, kesämökille tai isompiin julkisiin projekteihin, toteutamme eri kokoisia tilauksia saumattomasti suunnittelusta asennukseen asti.

Explore our services